Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/virtualstages.eu/public_html/wp-content/themes/dotos/library/functions/core.php on line 27

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/virtualstages.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Romania
Virtual Stages Against Violence

Romania

www.sigur.info

Sigur.info reprezinta Centrul National de promovare a sigurantei online in Romania, avand ca publicuri-tinta copiii, adolescentii, parintii si profesorii romani. Portalul si forumul asigura informatii utile si usor de inteles in domeniul sigurantei pe Internet, iar fiecare vizitator are posibilitatea sa interactioneze cu administratorii pentru a-si clarifica orice intrebari legate de principiile sigurantei pe Internet si educatiei online.

 

www.salvaticopiii.ro

Salvati Copiii Romania este o organizatie nationala non-guvernamentala, non-profit, de utilitate publica, promovand drepturile copiilor in Romania din 1990, care se bazeaza pe activitatea voluntara a membrilor sai. Publicul-tinta al programelor este reprezentat de toti copiii, acordand o atentie deosebita copiilor in siutatii dificile – copii provenind din comunitati dezavantajate, copii victime ale violentei, exploatarii prin munca, traficului, abandonului, copii refugiati, copii cu dizabilitati, etc.

 

www.hepline.sigur.info

Website-ul oficial al liniei nationale de consiliere si raportare privind probleme legate de siguranta online in randul copiilor, adolescentiloe si adultilor.

 

www.safernet.ro

Webiste-ul oficial al Hotline-ului national, reprezentand punctul civil de contact care primeste si gestioneaza sesizarile de pe Internet referitoare la sau afectand copiii si avand caracter ilegal, respectiv daunator.

 

www.genium.ro

Genium.ro este un website educativ pentru copii si adolescenti bazandu-se pe principiile sigurantei online.

 

http://www.7p.ro

Forumul 7 Pitici si portalul cu acelasi nume au aparut din dorinta de a strange laolalta toate femeile si mai ales toate aspirantele la titlul de mamica, toate viitoarele mamici si mamicile cu experienta dornice sa impartaseasca din experienta lor, din bucuriile si tristetile lor, din temerile, intrebarile fara raspuns, reusitele si nereusitele lor.

“Copilaria nu este de la nastere pana la o anumita varsta, iar la o anumita varsta copilul a crescut si ia toate lucrurile copilaresti si le pune la o parte. Copilaria este regatul unde nu moare nimeni.”

Stephanie Meyer

 

www.piticidarvoinici.wordpress.com

“Mens sana in corpore sano” – Blogul “Pitici,dar Voinici” este casa noastra virtuala unde povestim cum ne jucam, ce carti si jocuri ne plac si vi le recomandam, va prezentam diverse retete culinare testate de noi, locuri minunate unde am fost – este un blog dedicat educatiei celor mici, dar si celor mari.”

 

http://www.ghiduldesanatate.ro/

Aceasta revista online ofera informatii de incredere privind sanatatea familiei si educatia, informatii de care toate femeile au nevoie: cele mai recente si eficiente moduri de a te bucura de viata alaturi de copii, de a slabi, a manca sanatos si corect si de a-ti imbunatati dieta. Revista isi inspira cititorii in vederea imbunatatirii modului de viata si a relatiilor de familie.

 

http://cercliterar.blogspot.ro/

Blogul nostru a fost creat pentru a promova activitațile Cercului Literar „Jocuri printre carți” , dar și celelalte evenimente importante care au loc la Școala Gimnaziala Deleni, județul Suceava. Ne dorim sa ii sprijinim pe elevii noștri in a gasi cel mai scurt drum spre a deveni ceea ce iși doresc prin redescoperirea lecturii, a noilor tehnologii și nu numai.

 

www.mnx.ro/forum

ManiacX Community este o comunitate online de gaming, care contine multiple platforme de jocuri. Bucurati-va de aceasta comunitate educationala cu alti copii si adolescenti, faceti schimb de informatii, invatati si distrati-va!

 

www.cutiutafermecata.ro

Oferim intregii tale familii muzica si alte resurse fun pentru copii si adolescenti.

 

http://provitabucuresti.ro

Filiala din Bucuresti a Asociatiei „Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti” este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, independenta, cu profil creștin și social, care are ca scop promovarea valorilor vietii umane, ale familiei si vocatiei parentale, in special a dreptului la viata al tuturor fiintelor umane de la conceptie pana la moartea naturala.

Principalele activitați prin care Filiala actioneaza pentru indeplinirea obiectivelor sale: 1. Activitati umanitare si de caritate 2. Consiliere psihologica, psihoterapie și suport 3. Educație și informare 4. Manifestații publice 5. Centrul Juridic Pro-vita” este un departament al asociației, care formuleaza politici publice, strategii de advocacy și educaționale, ofera asistența consiliere juridica și mediere in domeniile de interes pentru organizație 6. „Medici pentru Viața”. Ordinul „Medici pentru viața” este o structura informala atașata Asociației, care iși propune apararea vieții umane in toate stadiile sale, din momentul concepției pana la moartea naturala, in conformitate cu juramintele și deontologia medicale autentice.

 

http://www.geyc.ro

Group of the European Youth for Change – GEYC este un grup de tineri romani fondat in 2010. Misiunea noastra este de a incuraja tinerii sa produca schimbari in propriile comunitati. Suntem tineri care lucreaza cu tinerii atat prin educatie peer-to-peer cat si prin comunicare de masa sprijinita de lideri.

 

http://www.down-art.ro

Website-ul oficial al asociatiei caritabile care sprijina oamenii ce sufera de Sindromul Down si copii care provin din medii dezavantajate

 

www.teenpress.ro

Initiata in 1994, Teen Press nu este doar o revista, ci o miscare, o miscare de tineret. Pentru cei care au fondat-o, reprezinta o descoperire a libertatii de exprimare in ciuda faptului ca este doar un student oarecare de liceu. Teen Press reprezinta o organizatie non-profit, care permite elevilor sa scrie propriile lor articole și propriile lor pozitii, fara sa promoveze opinii denaturate. Teen Press permite elevilor sa se specializeze in diferite domenii conectate cu jurnalismul, fotografia, comunicarea si resursele umane. Membrii echipei noastre promoveaza evenimente, elevi cu performante deosebite si artisti.